Последние публикации на сайте » Страница 5 » Қ.Сатпаев атындағы орта мектеп
Жамбыл облысы
Шу ауданы білім бөлімінің
"Қ.Сатпаев атындағы орта мектеп"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72) 43-50-93
Есепші бөлімі:
+7(72) 23-11-37
Нашар көрушілер
нұсқасы
» Последние публикации на сайте » Страница 5
"Мектеп асханасы" республикалық акциясында өткізілген іс-шара
27
февраль
2020
"Мектеп асханасы" республикалық акциясында өткізілген іс-шара
"Мектеп асханасы" республикалық акциясы айлығында «Ас – адамның арқауы» тақырыбында мектеп медбикесі А.Қайназарова баяндама оқыды. Тамақтану мәдениеті дегеніміз – бір қалыпты тамақтану, тағамдардың әр түрлі болуы, қай кезде және қандай мөлшерде ішіп-жей білу. Адам тағамнан өзінің бір тәулікте жұмсайтын энергиясының мөлшеріне сай қуат алуға тиіс. Егер адам үнемі мөлшерден тыс ішіп-жесе, семіріп кетеді де, нәтижесінде қант диабетіне, атеросклерозға ұшырайды, бауырдың қызметі бұзылады, басқа да
Қ Сатбаев
25
февраль
2020
Қ Сатбаев
Қаныш Сәтбаев атындағы шағын орталықты орта мектеп 2020 жылдың 27 қаңтар және 27 ақпан аралығында өткен «Мектеп асханасы» республикалық акциясы Мониторинг және бракераждық комиссия жұмысының нәтижесі Мектепте оқушыларды тегін тамақтандырудың сапасын бақылау және мониторинг жасау жөнінде мониторинг және бракераждық комиссиясы құрылған, бұйрықпен бекітілген, сонымен қатар арнайы іс шаралар жоспары бойынша жұмыс жасайды. Комиссия әр айдың басында балаларға келген азық түлікті тізбектеп жазып, акт
Тыйым салынған тағамдар
25
февраль
2020
Тыйым салынған тағамдар
Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2017 жылғы 16 тамыздағы №611 бұйрығына сәйкес сатуға тыйым салынған өнімдер тізбесі. 119. Тәрбиелеу және білім беру объектілерінің қоғамдық тамақтану ұйымдарында мыналарды: 1) қатық, сүзбе, айранды; туралған ет қосылған құймақтарды; флотша макаронды; зельцтер, форшмактар, сілікпелер, паштеттерді; кремі бар кондитерлік өнімдерді; тұтыну қаптамасындағы кондитерлік өнімдер мен тәттілерді (шоколад, кәмпит, печенье); морстар, квастарды; фритюрде
Мектепте тамақтануды ұйымдастыру
25
февраль
2020
Мектепте тамақтануды ұйымдастыру
«Дұрыс тамақтанудың қағидалары» тақырыбында мектептің медбикесі Қайназарова Айсұлу баяндама оқыды. Мақсаты; Оқушылардың дұрыс тамақтану туралы білімдерін жүйелеу, кеңейту. Оқушылардың ойлау, есте сақтау, салыстыру және таным белсенділігін арттыру. Тазалық гигиенасын сақтау, тазалыққа баулу. Тамақтану – адам ағзасы үшін аса маңызды қажеттілік.Біздің денсаулығымыз көбінесе қалай тамақтануымызға байланысты. Адам күш-қуат жұмсайды, соны қалпына келтіру үшін дұрыс тамақтану керек. Дұрыс тамақтану –
"Мектеп асханасы" республикалық акциясы мәлімет
25
февраль
2020
"Мектеп асханасы" республикалық акциясы мәлімет
"Мектеп асханасы" республикалық акциясы аясында "Дәрумендер" тақырыбында слайд көрсетілді.
"Мектеп асханасы" республикалық акциясының есебі
25
февраль
2020
"Мектеп асханасы" республикалық акциясының есебі
Қаныш Сәтбаев атындағы шағын орталықты орта мектебі Тамақтанудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі тексерудің қорытындысы Тексеру жүргізгендер: Комиссия төрағасы: Б.Ж.Байдаулетов - мектеп директоры; Мүшелері: 1. С.С.Байбағысова- ата-аналар комитеті. 2. Б.Б.Қалымбетов-Қамқоршы кеңес төрағасы 3. Е.М.Шарыпходжаев – директордың тәрбие ісі жөніндегі орынбасары. 4. С.Қ.Асықбаева – әлеуметтік педагогы. 5. А.С.Қайназарова – мектеп медбикесі. 6. Р.М.Какимова – кәсіподақ төрайымы Тексеру барысында
Мектепте тамақтануды ұйымдастыру
25
февраль
2020
Мектепте тамақтануды ұйымдастыру
1. Мектепте тамақтануды ұйымдастыру жүйесі Сізді қанағаттандыра ма? Иә Жоқ *2. Мектепте ыстық тамақпен қамтамасыз ету тиімді деп санайсыз ба? Иә Жоқ *3. Сіздің асхана тазалығына көңіліңіз тола ма? Иә Жоқ *4. Тамақтану кестесін дұрыс деп есептейсіз бе? Иә Жоқ *5. Күнделікті ас мәзірі сіздің көңіліңізден шыға ма? Иә Жоқ *6. Сіздің тамақтану сапасына көңіліңіз тола ма? a)иә,толығымен көңілімнен шығады b)жалпы толады, бірақ кейде ұнатпаймын c)жоқ, менің тамақ сапасына мүлдем көңілім толмайды 7.