Қаржылық қызметтің негізгі көрсеткіштері » Қ.Сатпаев атындағы орта мектеп
Жамбыл облысы
Шу ауданы білім бөлімінің
"Қ.Сатпаев атындағы орта мектеп"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72) 43-50-93
Есепші бөлімі:
+7(72) 23-11-37
Нашар көрушілер
нұсқасы
» » Қаржылық қызметтің негізгі көрсеткіштері
Ыстық тамақ бұйрық
12
апрель
2019
Ыстық тамақ бұйрық
Жамбыл облысы Шу ауданы әкімдігінің білім бөлімінің Қаныш Сәтбаев атындағы шағын орталықты орта мектеп К.М.М. Бұйрық Ақтөбе ауылы № 7 27.02.2019 ж 2018-2019 оқу жылында Аз қамтылған отбасынан шыққан білім алушыларды ыстық тамақпен қамту туралы . Шу ауданының білім бөлімінің 29.08. 2018 жылдың № 621 бұйрығын негізіге ала отырып,Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2015 жылғы 13 сәуірдегі №198 бұйрығының негізінде және «мемлекеттік көрсетілетін қызметтер туралы » Қазақстан
"Адалдық алаңы" жобасы туралы мәлімет
27
февраль
2020
"Адалдық алаңы" жобасы туралы мәлімет
«Адалдық алаңы» жобасы туралы мәлімет Сыбайлас жемқорлыққа қарсы іс-қимыл агентігінің Жамбыл облысы бойынша департаментінің 2019 жылғы 25.02. №4-3/465 хатының негізін ала отырып, серпінді жобаны мектеп оқушылары жақсы қабылдады. «Адалдық алаңы» деген атауды иеленген өз-өзіне қызмет көрсету жүйесіне негізделген. «Адалдық алаңы» ашылу мақсаты-оқушылар бойына адалдық қасиеттерін сіңіру, оларды адалдыққа және әдептілікке баулу болып табылады. Мұнда мұғалімдер мен оқушылар өздеріне қажетті затты
"Мектеп асханасы" республикалық акциясында өткізілген іс-шара
27
февраль
2020
"Мектеп асханасы" республикалық акциясында өткізілген іс-шара
"Мектеп асханасы" республикалық акциясы аясында бас аспазшы мен аспазшы көмекшіге асхананың қауіпсіздік және тазалық ережелері бойынша түсіндірме жұмыстары жүргізілді. 1. Аспазшылық сабақтары кезінде сақталатын қауіпсіздік және тазалық ережелері Жұмыс кезінде аспазшылар қауіпсіздік техникасы ережелері мен тазалық-гигиеналық талаптарды сақтайды. Жұмыс барысында олар кесетін, қажайтын, тұрмыстық техника құралдарын пайдаланады (пышақ, қырғыш (терка), еттартқыш, пештің түрлері, тоңазытқыш, т.б.).
"Мектеп асханасы" республикалық акциясында өткізілген іс-шара
27
февраль
2020
"Мектеп асханасы" республикалық акциясында өткізілген іс-шара
"Мектеп асханасы" республикалық акциясы айлығында «Ас – адамның арқауы» тақырыбында мектеп медбикесі А.Қайназарова баяндама оқыды. Тамақтану мәдениеті дегеніміз – бір қалыпты тамақтану, тағамдардың әр түрлі болуы, қай кезде және қандай мөлшерде ішіп-жей білу. Адам тағамнан өзінің бір тәулікте жұмсайтын энергиясының мөлшеріне сай қуат алуға тиіс. Егер адам үнемі мөлшерден тыс ішіп-жесе, семіріп кетеді де, нәтижесінде қант диабетіне, атеросклерозға ұшырайды, бауырдың қызметі бұзылады, басқа да
Қ Сатбаев
25
февраль
2020
Қ Сатбаев
Қаныш Сәтбаев атындағы шағын орталықты орта мектеп 2020 жылдың 27 қаңтар және 27 ақпан аралығында өткен «Мектеп асханасы» республикалық акциясы Мониторинг және бракераждық комиссия жұмысының нәтижесі Мектепте оқушыларды тегін тамақтандырудың сапасын бақылау және мониторинг жасау жөнінде мониторинг және бракераждық комиссиясы құрылған, бұйрықпен бекітілген, сонымен қатар арнайы іс шаралар жоспары бойынша жұмыс жасайды. Комиссия әр айдың басында балаларға келген азық түлікті тізбектеп жазып, акт
Тыйым салынған тағамдар
25
февраль
2020
Тыйым салынған тағамдар
Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2017 жылғы 16 тамыздағы №611 бұйрығына сәйкес сатуға тыйым салынған өнімдер тізбесі. 119. Тәрбиелеу және білім беру объектілерінің қоғамдық тамақтану ұйымдарында мыналарды: 1) қатық, сүзбе, айранды; туралған ет қосылған құймақтарды; флотша макаронды; зельцтер, форшмактар, сілікпелер, паштеттерді; кремі бар кондитерлік өнімдерді; тұтыну қаптамасындағы кондитерлік өнімдер мен тәттілерді (шоколад, кәмпит, печенье); морстар, квастарды; фритюрде
Мектепте тамақтануды ұйымдастыру
25
февраль
2020
Мектепте тамақтануды ұйымдастыру
«Дұрыс тамақтанудың қағидалары» тақырыбында мектептің медбикесі Қайназарова Айсұлу баяндама оқыды. Мақсаты; Оқушылардың дұрыс тамақтану туралы білімдерін жүйелеу, кеңейту. Оқушылардың ойлау, есте сақтау, салыстыру және таным белсенділігін арттыру. Тазалық гигиенасын сақтау, тазалыққа баулу. Тамақтану – адам ағзасы үшін аса маңызды қажеттілік.Біздің денсаулығымыз көбінесе қалай тамақтануымызға байланысты. Адам күш-қуат жұмсайды, соны қалпына келтіру үшін дұрыс тамақтану керек. Дұрыс тамақтану –
"Мектеп асханасы" республикалық акциясы мәлімет
25
февраль
2020
"Мектеп асханасы" республикалық акциясы мәлімет
"Мектеп асханасы" республикалық акциясы аясында "Дәрумендер" тақырыбында слайд көрсетілді.
"Мектеп асханасы" республикалық акциясының есебі
25
февраль
2020
"Мектеп асханасы" республикалық акциясының есебі
Қаныш Сәтбаев атындағы шағын орталықты орта мектебі Тамақтанудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі тексерудің қорытындысы Тексеру жүргізгендер: Комиссия төрағасы: Б.Ж.Байдаулетов - мектеп директоры; Мүшелері: 1. С.С.Байбағысова- ата-аналар комитеті. 2. Б.Б.Қалымбетов-Қамқоршы кеңес төрағасы 3. Е.М.Шарыпходжаев – директордың тәрбие ісі жөніндегі орынбасары. 4. С.Қ.Асықбаева – әлеуметтік педагогы. 5. А.С.Қайназарова – мектеп медбикесі. 6. Р.М.Какимова – кәсіподақ төрайымы Тексеру барысында